Kunst & Antiek Weekend Naarden 2017

25 - 29 januariVerscheidenheid aan kunst in Naarden 
Echte kunstliefhebbers halen eind januari hun hart op bij het Kunst & Antiek Weekend Naarden. Van 25 t/m 29 januari aanstaande vindt deze vooraanstaande verkoopexpositie weer in de Grote Kerk van Naarden-Vesting plaats. Hedendaagse kunst en bijzondere antieke objecten gaan hand in hand bij deze nationaal bekendstaande kunst- en antiekbeurs in het hart van de Vesting Naarden. 

Meer dan 60 galeries en kunsthandelaren presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst in de imposante Grote Kerk van Naarden. Tijdens een bezoek aan het Kunst & Antiek Weekend kan de bezoeker zich oriënteren, informeren en natuurlijk overgaan tot de aankoop van een mooi kunstwerk.

Alle gepresenteerde kunstobjecten worden op voorhand door een team van experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit alvorens de deuren voor het publiek te openen. Hierdoor is de koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit. 

Ieder jaar trekt het Kunst & Antiek Weekend Naarden, dat bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit Nederland en België. Regionale bezoekers uit het Gooi waarderen in het bijzonder de uiterst gezellige FridayNight Special. Tijdens deze sfeervolle avondopening kan de bezoeker genieten van kunst en antiek onder genot van een drankje en muziek. 

Voor meer informatie:  www.kunstenantiekweekend.nl

« Back to home