Inloggen


Als u op dit moment bij ons een cursus volgt, log dan hier in.

« terug naar cursusoverzicht

Programma Voorjaarscursus - Kunst & Antiek in de Praktijk - geen plaatsen meer beschikbaarIn de cursus Kunst & Antiek in de Praktijk van de Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst delen gerenommeerde kunsthandelaren, vaak bekend van het televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch, hun unieke kennis en ervaring met u. De cursisten komen samen in de galerie van de antiquair; daarnaast worden musea, kunstbeurzen of restauratieateliers bezocht. Kunst en antiek komen dichterbij dan ooit; stukken worden in detail bekeken en toegelicht. Het gaat in deze cursus niet alleen over kennis, maar zeker ook over de liefde voor oude kunst & antiek en de waardeontwikkeling.

Praktische informatie
De voorjaarscursus loopt van maart tot en met juni en de najaarscursus van september tot en met december. De cursus bestaat uit 11 dinsdagmiddagen van 14.00 uur tot ca. 17.00 uur op verschillende locaties in Nederland. De cursus wordt gegeven in groepen van maximaal 15 personen. Deelname kost € 750 (incl. BTW). Hiervoor ontvangt u tevens de digitale syllabus, een welkomstpakketje en toegang tot één van de grote kunst- en antiekbeurzen in Nederland. In het voorjaar is dat ART Breda.

Bekijk het voorjaarsprogramma HIER.
Expertises
BASISCURSUS A wordt gegeven in het voorjaar en behandelt de volgende onderwerpen:
Zilver, (Delfts) aardewerk, glaswerk, juwelen, klokken, meubelen, 19de en 20ste- eeuwse schilderkunst, kunst uit Middeleeuwen-Gotiek-Renaissance, antiquariaat.

BASISCURSUS B wordt gegeven in het najaar en behandelt de volgende onderwerpen:
Aziatisch porselein, ikonen, kunst uit het Midden-Oosten, meubelen, klokken, schilderkunst Oude Meesters, Art Deco - Art Nouveau, zilver, glaswerk.

Bekijk het voorjaarsprogramma HIER.

Aanmelden of informatie opvragen
Stuur een e-mail naar info@kvhok.nl


« Back to home